23-06-13

Nog een portie mooie woorden bij het afscheid van Chris jr...

!cid_A8CE22AC-5529-43B8-90B7-25195E448C46@home.jpgChriske, copain,

Bedankt voor de intense vriendschap en de ontelbare geweldige herinneringen…

We deelden onder andere na onze studies samen een bureau bij een kantoor in Brussel, voor ons “ons” eiland dat we aanzagen als ons eigen kantoor, je noemde me “Le Grand Maître” en je had jezelf de naam “The Talent” toegeëigend, volkomen terecht …je kwam altijd binnen met je laptop rond je nek, dit om je eigen muziek voor ons te kunnen afspelen en zo een aangename werksfeer te creëren… na een goeie babbel met een straf verhaaltje en voor we uitgebreid gingen lunchen in ons pizzeria’tje, ging je dan gedreven aan het werk en lukte het je om “meesterlijke” besluiten neer te pennen…

Hoewel je ook razendsnel van tong was en onevenaarbaar snedig en gevat kon reageren, verkoos je om je muzikale talenten verder te ontplooien en als Meester DJ “ Vince Hilton “ door het leven te razen, je was hierin briljant en was vertrokken om naam en faam te maken!

Topvoetballer ook, balletje lekker afleggen met de rug naar de goal en onmogelijke goals heerlijk in de pin knallen, maar op de eerste plaats moest er gewonnen worden, met de nodige grinta nam je steeds de ploeg mee op sleeptouw, je bent onze favoriete nummer 9 die we nooit gaan vergeten.

Maar je harte troef is je warmte en liefde die je mij steeds opnieuw gaf. Ik heb daar zo van genoten en hoop dat ik ze op de één of andere manier nog voldoende zal voelen, in ieder geval probeer ik ze op jouw manier door te geven.

Copain nogmaals van harte bedankt dat je er altijd was voor mij en mijn gezin, niets was je teveel gevraagd, altijd aanwezig voor een goeie babbel, draaitafels mee naar Spanje voor onze trouw, je draaide steeds opnieuw met alle plezier feestjes op onze tennis en voor het verjaardagsfeest van LouLou met een 50 tal andere kinderen …

Je kwam vaak, en ook meestal onverwachts, eens langs bij ons in Temse voor een goeie babbel en knuffel, ik weet echt niet hoe ik dit gemis ga kunnen opvangen.

Ik heb er echt van genoten en ben je eeuwig dankbaar dat je de laatste twee weken nog een paar keer bent langsgekomen, we hebben nog samen kunnen lunchen met de kindjes die je zo graag zien, hun “Nonkel Chris Muziek” is nu hun “Muziekelfje”.

Je kwam de week erna dan langs met het droevige nieuws dat het wel eens heel ernstig kon zijn. Ik wou dit maar niet geloven maar het is gewoon onwerkelijk snel gegaan, zelfs vorige week vrijdag, in ons laatste uurtje samen deed je er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken en naast de sessie van ongeloof en tranen, hebben we nog goed kunnen lachen en onze beste herinneringen bovengehaald.

Amuseer je daar boven en laat je smakelijke lach weergalmen en je warmte gloeien op deze onvoorspelbare aardbol.

Je bent een getalenteerde mafkees en supervriend, we gaan je heel hard missen en ik hoop dat de ontelbare waanzinnige herinneringen aan je ons allen hier samen de kracht zullen geven om je ondraaglijk heengaan te kunnen plaatsen en aanvaarden, i love you copain!!!

11:34 Gepost door myriam van loon | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zeer mooi,dit is de juiste weergave van hoe echte vrienden zijn.

Gepost door: Maria De Schepper | 23-06-13

Reageren op dit commentaar

Wij hebben ondertussen de USB stick van het autosalon bovengehaald en Christian staat praktisch op elke foto met de meest maffe bende en schoonheden. Vol deugnieterij. Dan staat hij er plots met een bril op dat hij op een of ander bureautje was gaan nemen om die persoon te grazen te nemen. Was n echte lolbroek! Gunter vertelde vaak over Christian als hij thuiskwam. Christian nam zelfs zijn muziek mee en draaide daar temidden vd fordstand. Is zo oneerlijk wat het lot beslist heeft. Het is een gouden jongen driebenig vrouwenharten sneller zal doen slaan hebben maar naar ik begreep van Gunter was hij te erg op zijn vrijheid gesteld. Christian jongen, het gaat je goed hierboven doe de groetjes aan je beeldmooie zus en aan mijn vader die net na roosje ook overleden is aan die vreselijke ziekte. Geloof ik nog in god??? Ik weet het niet meer! Myriam je bent een prachtvrouw. Gelukkig heb je steun aan je man, Anne-Marie en frank. Frank is een gouden jongen. Mijn mama heeft met roosje en frank samengewerkt en kende hen heel goed. Is ondertussen 18 haar geleden. Petje af voor frank omdat hij ons roosje zo gelukkig heeft gemaakt en haar 2 zoontjes zo fantastisch opvoed. Verder wens ik jullie heel veel sterkte toe. Gunter, Nathalie en lucienne

Gepost door: De Cock-Lambrechts | 23-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.