07-09-13

Nieuws van het boekenfront... en een oplossing voor verzending...

Morgen, zondag 8 september, twee jaar en zeven maanden sinds die 8ste februari onze wereld stilstond... liefste Roosje. Met jouw kr8 en de pr8ige herinneringen kregen we hem weer draaiend... tot hij andermaal stilstond de 15de juni van dit jaar, toen onze Chris bijna zonder slag of stoot, geveld werd... Zijn klanken en jouw woorden houden jullie onder ons... 'a touch of Rose' en 'a sound of Chris'... we willen ze delen met velen... en er de kr8 uit putten om te blijven geloven en hopen in peace, love and happiness...ZoenenStoer

Nieuws over de nog verkrijgbare boeken van ons Roosje,

Zoveel herdrukken voor haar beklijvende, hartverwarmende dagboeken, bewijzen dat velen de pareltjes reeds in hun bezit hebben.

Heerlijk om nog bijna dagelijks te horen en te lezen dat de boeken op het nachtkastje of de salontafel blijven rondslingeren en mensen er blijvend kracht en inspiratie uit putten. Bovendien schonk Marie- Rose de integrale opbrengst aan ‘Kom op tegen Kanker’, in de hoop dat kanker ooit overwonnen wordt. Na verloop van tijd hebben de boekwinkels alweer zoveel nieuwe titels in de rekken, waarvoor oudere uitgaven plaats moeten ruimen. Reststocks worden dan als tweedehands opgekocht of komen terecht in de buik van het snippermonster…  Dat was geen optie voor Roosjes dagboeken. Die zijn niet uitverteld, te mooi en  waardevol om nog heel wat mensen deelgenoot te maken aan haar geloof, hoop en liefde.

Ontroerend hoe vaak er nog naar gevraagd wordt vanuit de verste hoeken van het land. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een voordelige wijze van verzending. Die hebben we nu gevonden via een aantal nuttige tips van lieve mensen.

Naast vrijdagnamiddag tijdens het Praatcafé in 'a touch of Rose' huisje aan de Rijkenhoek in Bornem, kunnen de boeken nu ook via een Kiala afhaalpunt bezorgd worden. (www.kiala.be)

Jammer voor de Post… misschien is concurrentieel gezien de wedde van de baas van de Post dan toch aan de hoge kant Onbeslist want Kiala (www.kiala.be) bezorgt voor 4 euro de boeken bij liefhebbers die ze kunnen ophalen op een door hen te bepalen plaats en tijd in het dichtst bijgelegen Kiala ophaalpunt.

Heeft u de boeken nog niet,

mist u er één,

of kijkt u uit naar een duurzame cadeau-tip…  pakjes voor onder de boom

of om iemand tijdens de trieste eerste novemberdagen een warm hart onder de riem te steken ….

of gewoon als aangename, niet van humor gespeende lectuur om af en toe nog eens ter hand te nemen

of als collectors item in uw bibliotheek

… dan is het nu hét moment… ook al omdat de INTEGRALE opbrengst gaat naar de stichting www.atouchofrose.be

Elk van de drie dagboeken afzonderlijk: €10 per stuk. De drie samen: €25. Biografie Marie- Rose Morel: Al bij al heb ik gelukkig geleefd” : €15  + verzending (zie kader)

Sprookjesboek ‘Het Wouwersnestje, Alexander, Marnix en de Burgerwolf’ is nog verkrijgbaar bij de Standaard Boekhandel zelf.

Hoe gaat u te werk?

Onder de foto staat een bestelformuliertje in roze. Kopieer dat en plak het in  een e-mailtje. Vul de gegevens aan en duid ook aan welk pakketje u wil. Stuur dit mailtje naar  info@@atouchofrose.be én myriamvanloon@skynet.be. Vervolgens doet u de betaling op atouchofrose, BNP-Paribas-Fortis BE56 001-6451191-88 met vermelding boek Marie-Rose. Intussen ontvingen we uw bestelbon en zodra de betaling er is, wordt het gevraagde boek verstuurd.  

IMG_3232.jpg

 

 

 

 

                                           BESTELFOMULIER

 Duid uw keuze aan:  

      1) leve het leven                           €10 + 4verz.  = 14

      2) geloof, hoop en liefde                €10 + 4 verz  = 14

      3) met de kracht van Marie- Rose  €10 + 4 verz. = 14

      4)Pakket van de 3 dagboeken        €25 + 4 verz. = 29

      5)biografie                                   €15 + 4 verz. = 19

 

                TOTAAL                      € ..............

               

          Uw naam              

          Voornaam   

           Adres: straat en huisnummer

           postcode en gemeente 

           e-mailadres  :   ..............@................

 

Na ontvangst van uw betaling maak ik graag uw pakje klaar. Kiala zelf brengt u per mail op de hoogte waar en wanneer het afhaalbaar is in het Kiala punt in uw buurt.

Bedankt in naam van 'a touch of Rose' en veel mooie leesmomenten gewenst.

 

 

22:01 Gepost door myriam van loon | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik wil het boek van de kracht van Marie-Rose bestellen
maar het lukt mij niet wil je eens laten weten wat ik fout doe aub met vriendelijke groeten
olga

Gepost door: olga van cauteren | 08-09-13

Reageren op dit commentaar

bedankt voor uw terechte opmerking, want door er de foto té laat vannacht nog bij te plaatsen, ging de tekst met de werkwijze verloren. Bij deze hersteld. Boven de foto de uitleg, onder de foto het roze besteldocumentje waarop u de gegevens aanvult en naar de opgegeven e-mailadressen mailt. De rest gaat vanzelf...

Gepost door: myriam van loon | 08-09-13

Reageren op dit commentaar

Prachtige boeken, zoveel kracht en emoties, Marie-Rose was een heel mooi "mens"

Gepost door: Karine | 11-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.