26-11-13

als er financiële hulp wordt aangereikt... dan dient Ann- Marie een dossier in...

Hartelijk dank om even de tijd te nemen en te stemmen voor armslag voor het psycho-sociaal oncologisch welzijnscentrum 'a touch of Rose. 

----- Original Message -----

From: Ann-Marie Morel     

'A touch of Rose' dingt mee naar de ING Solidarity Award en met uw STEM maakt dit prachtig werk ook écht kans...

Klink op onderstaande link https://promo.ing.be/solidarityaward/index.aspx?LANG=NL&ID=CYFFC9i6k1xo9+IGJPT2WH6hmJy76jigQ1AgCy en stem.

Via deze link komt u op de startpagina en kiest: stem voor uw favoriete vereniging. Vervolgens vraagt men de provincie: ANTWERPEN en vervolgens categorie GEZONDHEID. Klik op de roos van 'a touch of Rose' vzw Antwerpen en het blauw vakje eronder: stem voor deze vereniging en vul uw e-mailadres in. Hartelijk dank om het geloof, de hoop en de liefde met velen te delen voor dit prachtig initiatief... in memory of Marie-Rose waarvoor opgeven géén optie was... en we dat ook niet doen, zolang kanker levens verwoest. 

Hartelijk dank. Chris en Myriam Morel-van Loon

01:08 Gepost door myriam van loon | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mevrouw, mijnheer,
Als darmkanker patiente en steeds gesteund door ATOR en uw dochter ann- marie wil u mijn medeleven betuigen inzake alles wat u de voorbije jaren incasseert en vooral met het gemis van uw kleinkinderen. Wij zitten in net hetzelfde schuitje... We hebben alleen ons Zita.... Onze advocaat Saadet uit wintam heeft ons gezegd dat we het in beroep zeker winnen, maar dat duurt drie jaar. Tegen dan is ze 12 jaar. Wij procederen vooral om haar later te kunnen bewijzen dat we haar nooit hebben laten vallen. We zullen er nooit de politie op afsturen. Om ons kleinkind niet tetraumatiseren, maar we troosten ons met de gedachte dat ze ooit zelf beslist, ook gaat puberen en de waarheid, de ware en echte grouderliefde die ze altijd kreeg van ons boven komt drijven. Dat kan niet anders. Terwijl we u proberen moed in te spreken, spreken we onszelf moed in... Beter nog deze toestand, maar een goede gezonheid voor hen. Bij ons is de toestand jarenlan goed gegaan, tot de ex schoondochter hertrowde. We denken vanavond extra op u en onze beider kleinkinderen die het slachtoffer zijn. Probeer toch nog te genieten vanavond. De groetjes aan uw familie, meer bepaald aan uw dochter. Veel moed. Linda en jan

Gepost door: Vansteenkiste | 24-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.