17-06-15

Oma Reus ...

Vreemde, maar bij nader toezien erg leuke en vooral lieve opmerking gekregen vanmiddag met de vraag of 'reuze oma' ook naar 'Oma Reus' ging kijken...  

De hele middag bleef de beeldspraak een beetje door mijn hoofd dwarrelen als 'a touch of Rose'

Het fotootje van Oma Reus, geplukt van 'de redactie.be' naast mijn profielfotootje gelegd om met heel wat goede wil en een gezonde portie verbeelding, misschien toch wel enige gelijkenis te merken. met permissie gezegd, op de pantoffels na weliswaar...  Knipogen

"Oma reus, jij bent groot en ik is klein...  vergelijkbare grijze haarknoet strak achterover gekamd, brilletje op de neus, is opgeven voor geen van ons beiden een optie.

Een ontmoeting zit er niet in, maar ik wens Oma Reus van harte een gezellige wandeling door onze koekenstad, genietend van alle (klein)kinderen die naar haar zullen opkijken.

En mocht ze van daarboven in de massa twee leuke blonde kereltjes ontwaren, dan hoop ik dat ze hen een extra knipoogje schenkt, waarvor bij voorbaat dank.   

                                                                                     
oma reus.jpg

foto MvL.jpg

23:35 Gepost door myriam van loon | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heb net het artikel gelezen en de foto gezien van Oma Reus....fantastisch sprookje! Maar tegelijkertijd spectaculair! Het zal een schouwspel zijn.... de reuzen zullen de hele stad uit de dagelijkse sleur 'halen'...maar ook.... Oma Reus reist al slapend door de ruimte, tussen twee wolken van de Melkweg...ze heeft veel herinneringen. Mooie, oude verhalen die ze aan iedereen wil vertellen.
Myriam, jij zit toch tussen twee wolken....van kinderen....en de herinneringen heb je....verhalen wil je vertellen aan alle toeschouwers...speciaal aan twee 'speciale'.
Dikke groetjes.
Ann.

Gepost door: Ann Vanmarsenille | 19-06-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.